AQUALIVE + Blackout Hip Hop present Hram, ONI, Noti Limun

Hardcore rap vraća se u Aquarius u punom sjaju!

Njihova pozornica je svojevremeno obilježavala prve nastupe nekih od naših top imena hrvatskog repa, kao i velike hip-hop zvijezde iz inozemstva. Tradicija se nastavlja, tako da zagrebački klub Aquarius, u suradnji s Blackoutom, dovodi mlade nade iz Šibenika, grupu Hram, koja je svojim prvim albumom Bijes podigla veliku buru na sceni i oduševila mnoge. Uz njih bit će i fantastičan Noti Limun član TDKM familije originalno iz Širokog Brijega koji je također upečatljivim prvijencem – Gan Barsi – ostavio permanentan trag na našoj sceni.
Oba imena prati tvrd zvuk i agresivan flow; stil koji je grupa ONI dovela na još viši nivo 2015. godine albumom Lajtmotiv koji ćete moći nakon dugo vremena ponovo poslušati uživo. Uz njih, svoj DJ set odradit će i naš Phat Phillie, kao i re:tro flava zaduženog za adekvatan warm-up.

Večer posvećena tvrdom repu održat će se 06.05., dakle, na prvi petak u svibnju s početkom u 21h. Karte su već dostupne u predprodaji preko Entrio ticket servisa po cijeni od 50 kuna, dok će one na ulazu koštati 80. Za detaljnije informacije, pratite ovaj link za službeni Facebook događaj.