Noti Limun – Gan Barsi (Album Stream)

Novi album TDK Music etikete, i ne, ovaj put nije Tiborov Pacino ali je njegov kolega i prijatelj Ivan Bilinovac aka Noti Limun koji prolazi sve TDKM-ovske ISO standarde. Sa ukupno 10 pjesama, reper iz Širokog Brijega sa zagrebačkog adresom vješto izbjegava potencijalnu monotoniju dugog LP-a, te se iz donekle ustaljene formule spomenutog label-a ističe zasebnim način izvedbe, a ujedno i samim naglaskom.
Noti Limun, od milja babo, kroz album prilično drži stav neumiljatog. Već na prvu daje svima do znanja da nas drži na Nišanu širokim arsenalom pištolja…i još nečega. Potkovan humorističnim dosjetkama, militantna nastrojenost albuma daje dojam rep verzije filmskog serijala Umri Muški, što znači da imamo novi soundtrack za prosinac ove godine.

Gan Barsi opasni su i lirički Šrapneli lete na sve strane. Ako i to nije dosta, širokobriješkom pistoleru pridružuju se plaćenici iz TDKM baraka, poput Tibora i Burky-a, pa čak i Edo Maajka koji zbilja rijetko gostuje na nečijem albumu. Imati podršku takvog kalibra nije mala stvar, pa samim time daje određenu pouzdanost u kvalitetu projekta. To je čak prokomentirao na svojoj Facebook stranici;

Noti Limun je izbacio jučer album, poslušaj obavezno. Ne radim često featove, evo jednog nakon dugo vremena!!!

Producentski gledano, leđa mu drži teška artiljerija. Naravno, Flowdeep je izbombardirao polovinu traka dok za one koji još nisu završili pod zemljom, ILLZ, Koolade, VLBR, dmla i Shporky profesionalno su dovršili posao. Tvrdi boom bap impozantnih baslinija sastavni je dio albuma, čak ponekad s mračnijim primjesama horrorcore-a. Noti sjajno prati atmosferu, pa čak i u onim trap-ish trenucima u flowu koji se najviše osjete na naglašavanju poštapalica. Drugim riječima, kao čistokrvni braggadocio praćen prikladnim instrumentalima, Gan Barsi je album koji će mnogima biti favorit godine, barem što se vrste žanra tiče.

Klasično za TDKM, objavu albuma prati i video spot za pjesmu Panama koju možete ispratiti ispod linka za full album.

01. Nišan (prod. Flowdeep)
02. Gan Barsi feat. Guzo (prod. Flowdeep)
03. Šrapnel (prod. Flowdeep)
04. Panama (prod. ILLZ)
05. Sve feat. Tibor, Burky (prod. Flowdeep)
06. Moneypenny feat. Edo Maajka (prod. Koolade)
07. Blu Pil Red Pil (prod. VLBR)
08. Prigušivač feat. Tibor (prod. Flowdeep)
09. Nesavitljiva Guta (prod. dmla)
10. Pod Zemljom (prod. Shporky)