TDK002: Infamous TDKM + Blackout Ticket Giveaway

Nakon zbilja previše vremena, TDKM ponovo priprema svoj showcase baziran praktički na svim pravcima kreative koje se vrte među tvrdokorcima. Uz regularne nastupe rezervirane za večernje sate, preko dana ćete imati prilike vidjeti izložbu vizualnih, kao i street wear kreacija, počevši od 4 sata poslijepodne. Uz piće dobrodošlice, prvih pedeset posjetitelja dobit će poklon paket 1g Limited TDKM Matterhorn CBD-a, a TDKM se također potrudio izbaciti extra-limited ediciju novih hudica, svaka unikatna za sebe, kojih će ukupno biti samo 30.

Karte za događaj su također limitirane i mogu se nabaviti isključivo preko privatnih poruka na TDKM Instagramu ili na njihovom Discord kanalu. No ipak, za one s najviše sreće u rezervi imaju priliku osvojiti dvije karte u nagradnoj igri koju predstavlja Blackouthiphop u suradnji s TDK Music. Za sudjelovati u nagradnoj igri potrebno je pratiti slijedeća tri jednostavna koraka:

01. Zapratiti Blackouthiphop stranicu na Facebooku-u
02. Na Facebooku lajkati post vezan za TDKM događaj
03. U komentar istog posta vezan za TDKM događaj tagirati osobu s kojom želite doći

Natjecanje za giveaway traje do nedjelje do 23:59 kada se nagradna igra zaključava. Pobjednik nagradne igre bit će odabran nasumničnim odabirom online randomizer servisa, te će isti biti objavljen na Blackout Rap Show radio emisiji na ponedjeljak, 04.04.2022., uz sve popratne informacije. Za full line-up ispratite Facebook događaj ovdje.

Sretno svima. T-t-t-tvrdokor!