Pozitivan Ritam i Radio 808 ponosno predstavljaju šestu sezonu online koncerata pod imenom Magic Box. Počevši s emitiranjem na samom početku pandemije pretprošle godine, ovaj zanimljiv projekt donosi nam koncertnu i festivalsku energiju kroz male ekrane i radio prijemnike, što je u gadnim vremenima bilo fino osvježenje za mnoge i na neki način olakšalo čekanje povratka na plesne podije i gužvu pred pozornicama.

Šesta edicija Magic Boxa predstavlja isti broj aktuelnih imena sa domaće scene, čime ujedno pruža i raznovrsno slušno iskustvo obavijeno različitim žanrovima. Tu su, dakle, Mayales; samoprozvani ‘drink-pop’ bend blago psihodeličnih nota, audio-vizualni indie rock sastav ŽEN, psihodelični Luul sa pop-rock retrowave prizvuka, te Zarkoff sa svojom electro produkcijom. Elektronike ima još, ali u nešto drugačijem obliku, koji osobno zvuči na futuristični blend ambijentala, downtempa i electro pravaca u produkciji multi-instrumentalistice Ivane Picek koja radi pod imenom Pi.
Na samom kraju, hip-hop senzacija iz Šibenika HRAM odradit će energični nastup s repertoarom baziranim na albumu prvijencu Bijes o kojem rap scena bruji već neko vrijeme.

Spomenuti izvođači odradit će svoj performans ove subote, 12.02.2022., u prostorima zgrade HUB 385 pod direkcijom Ide Prester, s početkom u 18h. Kao što je već spomenuto, ekipa iz Radia 808 bit će zadužena za audio-video realizaciju projekta koji će biti dostupan na web stranici 808-ice, kao i na socijalnim mrežama partnera projekta.
Naravno, za više informacija možete baciti oko na službeni Facebook događaj.