Najavili smo, dobili ste – nova emisija Blackout SESSION službeno je vani čime ispisujemo novu stranicu u dugoj povijesti Blackout Hip Hopa koji uskoro slavi 30 godina postojanja. Kako smo već spomenuli ranije, Blackout SESSION koncipiran je na predstavljanju hip-hop scene iz regije kroz individualne interview-e sa izvođačima i kratke performanse kojima oni predstavljaju svoje radove.

Prvi na listi je GIR, reper iz Dubrave nekad znan kao Geralt Iz Rivije, koji je zasebnim stilom, a bome i stavom, u kratkom roku zapljenio pažnju mnogih. Od EP-eva Zagreb Je Atlanta i Rawno Iz Rivije, preko albuma Od Pješaka Do Rakete sa Burykem i Kooladom, i Klasik sa Scriptorom, do posljednjeg GOAT solo uratka kojeg smo premijerno objavili, GIR je ostavio ozbiljan trag na domaćoj sceni i time stvorio vjeran fan base među ekipom koja kuži njegovu spiku.

Što možemo očekivati od njega u budućnosti u smislu novih projekata ispričao je u kratkom interviewu vođenog sa strane Stoleta, te nas počastio sa live izvedbom svoje četiri pjesme, ali ovaj put sa drugačijom glazbenom podlogom.

Check it out!