Zlo koje ne spava je spremno za preslušavanje

Prije dva dana Sick Touch ekipa je na svojem YouTube kanalu objavila najavljivani EP koji je nastao kao suradnja dvijeu glava iz ekipe, a to su Žuti i Mlata. Isti nosi naziv ˝Žuti vs Mlata 2 – Zlo Ne Spava˝, a sadrži pet stvari od kojih je jedna Intro, a jednu stvar su izbacili kao najavu za sam EP, a to je ˝ Tko Vas Jebe˝.
Od gostovanja na albumu, na istome ćete se susresti sa samo dva imena. Prvo ime je svima dobro poznato, a to je još jedna glava ekipe, Cobran, koji je bacio versove na stvari ˝Sveee aaaa˝. Drugi feat pripao je Dogu koji je gostovao na stvari za koju je snimljen i spot, a izbačena je kao najava EP-ja.
Kao što smo i očekivali, lirički dio posla dečki su odradili besprijekorno, podjelili su znanje britko i bez dlake na jeziku, baš onako kako su i navikli svoju publiku. Još jednom su jasno ponovili svima da ih sljepilo interneta ne zanima te da će uvijek ostati vjerni ulici jer ona sve pamti.

Što se tiče muzičke pozadine ove priče, nailazimo i na neke ne tako karakteristične zvukove za ovu ekipu koje su uspješno obuzdali svojim skillom. Mnoga su imena sudjelovala u djelu muzičkog stvaranja ove priče, a to su: Milošević Filip (Drama Delight), Nišavić Vladimir (Mlata), Aničić Miloš (Anke), Andrijašević Ivan (Fokus) i Bogdanović Savo (Sabija). Snimanje stvari, miksanje i mastering istog povjerili su u ruke također liku iz ekipe, a to je Krkljuš Vladimir, dok je za vizualno dočaravanje ovog Zla koje ne spava bio zadužen Drama Delight.