Video: VIJEST: Glamur!!! KANDŽIJA I GOLE ŽENE predstavljaju NOVU audio i video snimku pjesme CRKVA!

kANDŽIJA I GOLE ŽENE

Nakon potpisivanja diskografskog ugovora s Universal Music Hrvatska, kojim su osigurali pozamašnu svotu namijenjenu istraživanju zvuka i fiksiranja istog u fizičkim i digitalnim formatima, Kandžija i Gole Žene će u narednim danima konačno pristupiti snimanju novog albumu, kojeg je izlazak planiran za jesen 2015.

U procesu traženja studija za završne radove, Kandžija je s Golim ženama snimio novu, glamurozniju verziju aktualnog singla i ljetnog hita Crkva, a video je od danas dostupan na njihovom VEVO kanalu. Kamere su Golim ženama držali Tin Majnarić i Toni Mijač.

Oduvijek smo Gole žene i ja poznati po glamuru, romantici. Nismo uopće znali da je to prva stvar snimljena u pokretnom toaletu ikad, kako tvrde neki izvori. Iskreno, sad smo pred fazom snimanja novog albuma i tražimo studio u kojem bi mogli dobiti predivan vokal poput Massimovog, pa smo najbliže tome postigli kad smo, u toj potrazi, od pokretnog wc-a napravili studio. Ova luksuzna akustična verzija Crkve je nastala kao rezultat ovog testa. ”

Originalna Crkva najavni je singl novog albuma Kandžije i Golih žena koji će izaći na jesen 2015., a snimanje počinje sredinom narednog tjedna. Ovo će ujedno biti i prvi album koji Kandžija stvara zajedno sa svojim bendom, Golim ženama, a dio pjesama koje će se naći na albumu uživo je predstavljen publici njihovih koncertnih nastupa.

” Iako je ovo moj četvrti album, još uvijek grizemo kao na početku, čak i više. Ovo je prvi s bendom, i neko novo poglavlje, neki novi svijet i izazov, što me pokreće. Još uvijek nismo pokazali što sve radimo, svi otprilike znaju , ali ne znaju točno . Mi bi htjeli da saznaju i da njihove uši i ovaj svijet budu bolje mjesto. ”