Video: Phantom Raa – Rođeni sa greškom (prod. DJ Beat)

Phantom Raa, reper koji dolazi iz Bjelovara, točnije 43familije, svoj povratak na scenu nakon duže pauze nadoknađuje kvalitetnom vizualizacijom i dobrim starim boom bap-om uz pomoć produkcije lokalne ekipe. Na pitanje gdje je proveo zadnje tri godine svog života i zašto ga nema odgovorio nam je “BEREM PARE U INOZEMSTVU I LIBO ME TUKI; KAD SE VRATIM NAZAD VRAĆAM SE NAJJAČI”.

U pripremi je album koji izlazi do kraja godine na sve platforme uz suradnje raznih repera (uključujući Blackoutovog Dig Of The Day urednika/autora ovog posta) i producenata te ostali projekti vezani za razvitak kolektiva iz Bjelovara točnije 43familije. Poznavajući Phantoma, možemo očekivati razne okuse na albumu, što znači da će nas počastiti sa gro razne muzike kao što su dobri stari rap, novi val trapa pa čak i suvremeni reggae. Naziv albuma nam još ne želi otkriti, ali nam daje dojam da je siguran u ono što radi.

Produkciju za spot odradio je Smogo,
Glazbu su potpisali DJ Beat i novosadski producent Aleksandar Poznan,
Za mastering zaslužan je Jan Magdevski.

*Ovom prilikom Vas pozivamo na Phantom Raa x Soma Vukova Live Rap Show koji će se održati u Living Room-u u Bjelovaru, sada u subotu 11.05.2019. Vidimo se!