“Moram reći da smo sigurno tri do četiri mjeseca radili na pjesmi i video spotu. Prije sam žurio. Danas ne žurim. Radim na pjesmi koliko god treba da budem potpuno zadovoljan s njom. Ili će biti kvalitetna, ili ide u smeće i radim dalje. Bez produkcije Darka Juranovića D’Knocka i cijelog tima iz D’Knock izdavačke kuće, ne bih 20% singla izvukao s nekom osrednjom produkcijom. Danijel Kovačević (Studio 25) zaslužan je za montažu i color grading, a Ivan Radavić za video produkciju. Ekipa s kojom ću nastaviti surađivati i na budućim projektima.”

O samom singlu Ludi izjavljuje: “Ljudi su danas previše opterećeni materijalnim stvarima. Život je postao prebrz. Ganjaju se novac i karijera. Obitelj i prijatelji, čini mi se, više nisu na listi prioriteta. Obratite pozornost malo na mlade parove. Međusobni pogledi ne postoje ili ih je jako malo, a mobilni ekrani postali su smjer okupacije. Danas uspjeh znači biti isključivo materijalno bogat… voziti skupocjene automobile, jahte, imati hrpu love. Popis je dug, a ja vas pitam – koliko je dovoljno za sreću?! Ljudskoj oholosti nikad kraja, a empatije nikad manje.”

Pjesma je dostupna na svim digitalnim servisima, u izdanju labela D’Knock Production te uz distribuciju i publishing kompanije IDM Music.