Video: Nightavian (Inkognito Popara) – “Samo Opušteno”

Prije par mjeseci Inkognito Popara izdao je svoj treći po redu solo album NIGHTAVIAN. Ovog puta cjelokupnu produkciju potpisuje DJ Bero Zmay.

“Samo Opušteno” je ime nove himne podrške Zagrebu (čitaj Zemljanima općenito i ne samo njima) u ovo doba pandemija, zemljotresa i ostalih čuda, kao mantra za odstranjivanje panike, sumnje, straha i negativne energije te sveopću bezbrižnost i spuštanje tenzija.

Video je režirao Beatoven, objavljen je na YT kanalu NIGHTAVIANmusic, a pritom je objavljena nagradna igra – prvih 10 subscribera na kanal iznad 1k dobit će posebnu nagradu iznenađenja. Video sadrži rijetke noćne snimke prelijepog Zagreba iz zraka za vrijeme karantene. Sniman je po noći kada je grad pust i kada su svjetla jedino što se vidi kako bi se simbolički ljude podsjetilo da i prilikom najcrnjeg mraka i odvojenosti i najmanje svjetlo vrijedi i povezano čini dio nečeg predivnog i puno većeg od njega samog.

Refren je svojevrsna meditativna mantra atmosferičnog i opuštenog nočnoptićnog stila te bismo ju rado preko vas podijelili sa širom javnosti kako bi se rep Inkognita Popare što više proširio te što pozitivnije utjecao na ljude i iskazao podršku za ustrajnost hrabrost i složnost te poticao dobre i zdrave vibracije.

Inače, cjelokupni album NIGHTAVIAN se može slušati na svim digitalnim muzičkim platformama.