Legendarni američki reper The Game premijerno dolazi u Hrvatsku!

Baš kako priliči kad se slavi 50 godina hip-hopa, jedno od najvećih rap imena 21. stoljeća, The Game, premijerno dolazi u Hrvatsku! Mjesto održavanja ove izuzetne svečanosti je zagrebački klub Boogaloo, a datum za pribilježiti je 19. prosinca (utorak). To će mu ujedno biti jedini koncert u regiji u sklopu europske turneje. Ovom prigodom obilježit će se i 30 godina Blackouta pa će za kvalitetan štimung prije i nakon nastupa The Gamea zadužen biti Phat Phillie.

The Game, pravim imenom Jayceon Terrell Taylor, rođen je 1979. u zloglasnom Comptonu. Legenda kaže da je ime dobio po filmu “The Game” (Michael Douglas/ Sean Penn) jer je njegova baka jako voljela ovaj film. Svoju hip-hop priču započinje izbacujući mixtapeove u suradnji s West Coast reperom JT the Bigga Figgom, u kasnoj 2003. postaje dio G-Unita, a nakon što je samostalno izdao album prvijenac „Untold Story“, zamijetio ga je Dr. Dre i potpisao za svoj Aftermath Records. Tamo je 2005. izdao legendarni album „The Documentary“ s kojeg dolaze Gameovi bangeri kao što su „Hate It or Love It“, „“How We Do“, „Dreams“, „Westside Story“ i „Put You On The Game“. Taj album su producirali imena kao što su Dr. Dre, Kanye West i Timbaland, a kao gosti su se pojavili 50 Cent, Eminem, Nate Dogg i Faith Evans što je naravno dodatno popločalo njegov put za svjetsku slavu. Godinu kasnije izlazi također vrlo popularni i dvostruko platinasti “Doctor’s Advocate”. Zbog sukoba s 50 Centom uskoro je napustio G-Unit i Aftermath. Nakon spomenuta tri albuma, nanizao ih je još osam, a s najaktualnijeg “Drillmatic – Heart Vs. Mind” iz prošle godine, moći ćemo čuti pokoju stvar u Boogaloou uz najveće hitove iz njegove vrlo bogate karijere. The Game se osim repanjem bavio i glumom pa se tako pojavio u šest filmova, brojnim dokumentarcima, čak i videoigricama kao što su GTA: San Andreas i, a jedno vrijeme se i poluprofesionalno bavio košarkom.

Sve u svemu, puno je razloga zašto se nastup u Boogaloou jednog od najznačajnijih repera današnjice naprosto ne smije propustiti!

Ograničeni kontingent early bird ulaznica po cijeni od 42 eura može se kupiti do kraja tjedna, 19.11. ili do isteka zaliha u Dirty Old Shopu i na njihovom WEBU. Nakon toga će im pretprodajna cijena biti 49 eura.

FB event: https://web.facebook.com/events/905827820913676

YT: https://www.youtube.com/watch?v=BuMBmK5uksg
FB: https://www.facebook.com/thegame
IG: https://www.instagram.com/losangelesconfidential/
SP: https://open.spotify.com/artist/0NbfKEOTQCcwd6o7wSDOHI