“Tequila Sunrise” Latin Hip-Hop Jam, Subota 23.3.2024. @ Jiggy Music Bar Zagreb

Blackout Hip-Hop presents:

Nakon dobrih vibracija na Balkan Loves Dilla tulumu, Blackout Hip-Hop  se vraća u Jiggy Music Bar  za večer Latino Hip-Hop ritmova uz posebne goste iz Španjolske i Portugala. DJ Phat Phillie-u će se na gramofonima pridružiti član portugalskog kolektiva Microlandia Connection, D-Mars, dok će nas DJ Saxe & Viti Nosabefingir počastiti nastupom uživo. Uz live izvedbu, očekuje nas pregršt klasika najboljih Latin Hip-Hop izvođača, kao što su Delinquent Habits, Kid Frost, Cypress Hill, Fat Joe, Tha Mexakinz, Funkdoobiest, N2DEEP i mnogi drugi.

 

Marko “D-Mars” Roca (aka Rocky Marsiano) naš je dugogodišnji kolega iz Lisabona (otac mu je iz Zagreba), a ujedno je i legendarna glazbena figura, DJ i rapper na portugalskoj sceni. Njegov zadnji instrumentalni album zove se “Meu Kamba Jazz, Volume Um”  (afro-latin inspirirani instrumentali) sa kojeg će D-Mars odsvirati koju stvar, a album na vinilu možete nabaviti na tulumu.

“Meu Kamba Jazz, Volume Um”

 

 

Underground Hip-Hop ekipa iz Madrida, Viti Nosabefingir & DJ Saxe na proputovanju su kroz Zagreb od četvrtka do nedjelje. Javili su nam se mailom da bi odsvirali jedan set u nekom od zagrebačkih klubova, te nas inspirirali da ovu večer u potpunosti posvetimo latino-američkim, španjolskim i portugalskim Hip-Hop izvođačima. Dečki također promoviraju svoj posljednji “Under Full” EP.

 

 

Bienvenidos!

Upad Free!

 

Dobrovoljna Donacija za glazbenike: www.stereoticket.com/hr/dogadaj/

Info & Facebook Event: www.facebook.com/events/

 

DJ’s:
D-Mars (Microlandia Connection, Portugal)
Phat Phillie (Blackout Hip-Hop)
 
Live:
DJ Saxe & Viti Nosabefingir (Madrid, Spain)
 
Playing the best of Latin Hip-Hop:
Delinquent Habits
Kid Frost
Cypress Hill
Tha Mexakinz
Mellow Man Ace
Kurious Jorge
The Beatnuts
Fat Joe
Big Pun
Tony Touch
Frenkie Cutlass
Funkdoobiest
Chino XL
Lighter Shade Of Brown
Psycho Realm
N2DEEP
Orishas
Sick Jacken
Hurricane G
N.O.R.E.
Rawkotics
and many more…