Nakon prva 2 izdanja TDKM festivala muzike i arta u Zagrebačkoj Močvari, stiglo je vrijeme za TDK003, ovoga puta podnaslova tj. codename-a TDKMOBB. Artwork i vizualni dio je kao i svaki put dosada, u suradnji s TDKM radio naš poznati domaći dizajner Sven Harambašić, koji će kao i prošlih godina, na eventu prezentirati najnoviji ovogodišnji limited ‘Tvrdokor’ merch koji će biti dostupan samo toga dana u Močvari.

Na prva 2 izdanja su nastupali brojni TDKM affiliated artisti kao što su Tibor, Avangarda, AGC, Noti Limun, Burky, Scriptor, Kali, Bleky Favela, Stu itd. Svoj art-fashion-streetwear-digital print izlagali su i brojni umjetnici, prijatelji TDKM-a kao što su Zbidro, Accidental Trip, Night Of Sin, Limun, Ducan Bucan i ostali.

Za 3. izdanje Tibor je obećao najveći broj izvođača, izlagača i DJ-a dosad, te konstantni program od 4 popodne do jutarnjih sati. Event će se održati diljem cijele Močvare, a koncert na kraju večeri će, među ostalima, uključivati skoro sve izvođače koji su kroz ovih 8 godina dali svoj doprinos ogromnoj TDKM diskografiji. Puni popis izvođača i izlagača na TDK003:TDKMOBB biti će uskoro objavljen na TDKM Instagram profilu.

Prvih 50 komada early bird ulaznica za tvrdokorni događaj koji će se održati 03.06. već su puštene u prodaju po cijeni od 7€ te ih možete kupiti na ovom linku, dok oni koji žele okušati svoju sreću mogu zaigrati nagradnu igru u suradnji Blackout x TDKM na kojoj možete osvojiti 2 karte.
Sve što trebate uraditi jest da tegirate na IG post koga vodite sa sobom, zapratite TDKM na Instagramu i stisnete GOING na Facebook eventu.

Sretno i vidimo se u Močvari!