Zagreb Drip Day Starta Sutra u Podne

ZAGREB DRIP DAYFestival Sneaker & Streetwear kulture
PETI KUPE/ Nedjelja 11.12.2022. od podne do 20:00h.
Službeni after party 20:00-02:00

Neki od najtraženijih i teško dostupnih modela tenisica, neki od najoriginalnijhi hrvatskih streetwear brandova,, rijetki vintage odjevni predmet, te vrhunski DJ program očekuju vas na ZAGREB DRIP DAY-u, specijalnom cjelodnevnom pop up eventukoji se održava ove nedjelje u zagrebačkom Petom Kupe-u.

No ovom jedinstvenom mini festivaluposjetiteljiće imati priliku vidjeti ikupiti rijetkeitražene modeletenisica koje će predstaviti resellerii kolekcionari iz cijele Hrvatske, a event će predstavitidomaćestreetwear i sportske brendove Burek,Zagreb Social Club, MadreXPadre, Tire Calligraphy, TDKM, Shoe Clinique, Banana Confidential,Infobip o kojima se priča i koji će za ovaj poseban event svi biti dostupni na jednom mjestu.

Cijeli događaj prati i vrhunski muzički program jer će se tokom dana na Converse DJ Booth pozornici izmjenjivat čak 8 hrvatskih DJ-a. Poseban gost eventa je Edson Sabajo, osnivač i tvorac svjetski poznatog amsterdamskog streetwear brenda PATTA, koji je etablirao svoj status nagradjivanim i slavljenim suradnjama sa najvećim sportskim i modnim tvtkama današnjice. Edson je za službeni after party DRIP DAY-a pripremio poseban DJ set, isklučivo sa vinila iz svoje ogromne kolekcije, koje donosi sa sobom za ovu priliku. Uz njega će nastupiti i rezidenti Bizzo i Phat Phillie.

ZAGREB DRIP DAY počinje točno u podne, u nedjelju 11.12. u zagrebačkom Petom Kupeu, jednom od posebnih i jedinstvenih destinacija gdje se isprepliću glazba, umjetnost i edukativni sadržaji.

Karte u pretprodaji možete kupiti preko ENTRIO-a ili na ulazu Petog Kupe-a.