Rokavela pres. Priki live @ Cab Club, Zagreb

priki rokavela

Nakon odličnog koncerta Fila Tilena na početku mjeseca, vrijeme je da taj isti mjesec završimo s praskom!
Stoga smo Vam pripremili pravu poslasticu!
Rokavela ponosno predstavlja, u subotu 23.3. u samom centru grada, Cab Clubu u Ilici 55, u goste nam dolazi PRIKI, mladi Bihački izvođač koji je cijeli Balkan zarazio svojim hitovima i pjevnim refrenima i kvalitetnim spotovima!
„Jako se radujem opet posjetiti Zagreb i održati nastup u samome centru ovoga predivnoga grada u kojemu sam i živio. Pripremili smo Vam pravi show i nećemo Vas razočarati Zagrebe!“, izjavio je sam Priki o nadolazećem nastupu u kultnom zagrebačkom Cab Clubu.
Priki će izvesti pjesme sa svojeg nedavno izdanog albuma „U Cipelama Svoga Oca“ koji je izašao za Menart, te sa istog je i video spot za pjesmu „Yustalgija“ nominiran ove godine za prestižnu nagradu Porin.
Uz Prikija dolaze i razni gosti, stoga će s njim rame uz rame nastupiti Magic Sone, Jay Lee i Mc Tudoor, a publiku će zagrijati mlade zagrebačke nade Zhivac, Rolando i Kris, te kao i uvijek za najveće i najnovije hitove Hip Hopa i RnB-a pobrinuti će se naš rezident Dj Brc.
Kao i prošli put, otvoren je novi šank u klubu da se izbjegne gužva, te Vam donosimo akcije pića gdje ćete po cijeni od samo 10kn moći uživati u đus vodki, brandi coli, bambusu, gemištu ili pivi.
Vrata kluba se otvaraju u 23h, a ulaz sinosi simboličnih 20kn, stoga vidimo se svi u Cab Clubu 23.3. u Ilici 55 i podržimo domaću Hip Hop scenu i budite i VI di buđenja scene!
Vidimo se!

Facebook event