Red Bull RapLika Nagradna Igra (Karte i Majice)

Blackout Hip Hop u suradnji sa Red Bullom Hrvatska vas vodi na Red Bull RapLika freestyle battle u petak 10.09. u Muzeju Suvremene Umjetnosti u Zagrebu. Troje sretnika iz Zagreba ili okolice koji se jave na email blackouthiphop@gmail.com te ostave ime i prezime, adresu i veličinu majice dobit će mogućnost da prisustvuju natjecanju u petak te će im na adresu biti dostavljena RapLika majica. Karte su odavno rasprodane, sretno!

Nakon gotovo dvije godine pauze, natjecanje u repanju slobodnim stilom stiže na veliku pozornicu Drito festivala u Muzeju Suvremene Umjetnosti u Zagrebu.

Podsjetimo, Red Bull RapLika je freestyle natjecanje u repanju koje izgleda kao verbalni okršaj dvaju titana na pozornici koji riječima, rimom i punchevima pokušavaju poraziti jedan drugoga i tako doći do krune državnog kralja freestyle repanja.

A prije lokalnih inačica, Španjolsku je zaludila Red Bull Batalla, također natjecanje u rap battleu odakle i dolazi lokalna verzija ovog projekta. Upravo smo na tom događaju mogli vidjeti nekoliko verzija natjecateljskog formata pa su tako reperi improvizirali na zadane predmete koje su vadili iz kutije, slike koje su se prikazale na ekranu ili riječi koje su zadali suci.

No, sada je nakon gotovo dvije godine pauze napokon došlo vrijeme za novo izdanje Red Bull RapLike, a koje će se ovoga puta održati u sklopu Drito festivala u garaži Muzeja Suvremene Umjetnosti u subotu, 10. rujna.

Na Drito festivalu moći ćeš doživjeti brojne nezaboravne nastupe! U petak, 10. rujna očekuju te hrpa poznatih izvođača: HIGH5, Vojko V, Red Bull RapLika, Grše, Bore Balboa, Krankšvester, Podočnjaci. Dok će se u subotu, 12. rujna na pozornici zaredati Mimi Mercedez, Kukus, Belaj Records, Z++, 30zona, Zoi, Dino Blunt, Buntai…

Domaćin natjecanja bit će Tone Tuoro, odnosno Anton Tone Dražić, MC, dugogodišnji audio-producent i inženjer zvuka, rođen u Amsterdamu, a odrastao na relaciji London – Zagreb. Završio je SAE u Ljubljani te diplomirao glazbenu produkciju u Londonu na Middlesex Universityju.

Karte za Drito festival su rasprodane. Ipak, prati web stranicu redbull.hr, možda uspiješ osvojiti još koju…

Spektakl je zagarantiran, ovo se ne propušta!