Pašče Prekuče – koncertna promocija albuma „Nego šta!”

• 05.01.2024. @ Gradski kulturni centar Užice •

Hip-hop projekt Pašče Prekuče biti će prvi put predstavljen užičkoj publici 5. siječnja od 21 sat u Gradskom kulturnom centru u Užicu. Autor projekta Aleksa Nenadić i ujedno domaćin događaja htio je, kako kaže, ne samo predstaviti album u cijelosti pred domaćom publikom, nego i prirediti pravi hip-hop/electro party kojim grad Užice godinama već oskudjeva.

Atmosferu će najprije zagrijati Afa, Joca i Štef uz strani/domaći/lokalni hip-hop repertoar, zatim slijedi koncertna promocija Paščetovog debi albuma s gostima koji su na njemu učestvovali i nakon toga će štafetu na sceni predati dobro poznatom DJ-u QB koji je, specijalno za ovu priliku, pripremio electro house live set poslasticu. Ulaz je slobodan.

Prisjetimo se da je krajem rujna 2023. godine objavljen debitantski album pod nazivom „Nego šta!” sa osam pjesama i dva skita. Glavni autor albuma je Aleksa Nenadić a.k.a. Pašče Prekuče, dok je Željko Jocić a.k.a. 3uRn, zadužen za snimanje, miks, mastering i izdavaštvo. Marija Nenadić osmislila je vizualni segment projekta. Gosti na albumu su Skreč Majstor Ljuban, Stefan Đoković a.k.a. Matori Ultras i kolege iz Aleksinog matičnog benda Dead Man’s BellsDragana Milinković Gaz i Miloš Milinković Shomara – vokali i gitara.

Album možete poslušati na svim digitalnim platformama klikom na link.