Objavljene su satnice Preach The Rič festivala!

Za hip-hop festival Preach The Rič koji će se održati u 18. i 19. kolovoza u Martinskoj u Šibeniku prikazan je veliki interes te sa svakom novom objavom iščekivanje znatno povećava. Headlineri i ostatak izvođača već su objavljeni, tako jedina stvar koja je preostala neotkrivena su generalni plan i program.

Festival će se prostirati kroz tri stage-a, food zone, vinyl shop, ali i barbershop za one koje se nisu stigli picnuti prije partijane. Uz to, na lokaciji ćete pronaći i nekoliko plaža za osvježenje te kamp za avanturiste koji žele spavati pod zvijezdama.

Imena s domaće i regionalne scene okupirati će sva tri stage-a još od poslijepodnevnih sati uz popratne sadržaje, a cijelu satnicu vam dostavljamo ispod.

Da vas podsjetimo – ulaznice za Preach The Rič festival dostupne su isključivo preko Entrio ticketing servisa po cijeni od 25€ za jedan i 45€ za oba dana, dok će na ulazu cijena ulaznica biti skuplja za 5€. Također valja spomenuti da je kamp besplatan samo za posjetitelje s dvodnevnom ulazicnom.