Objavljen Je Kompletni Line-Up Druge Edicije Preach The Rič Festivala

Uz moćnu gomilu headlinera, PREACH THE RIČ festival za svoje drugo izdanje otkriva ništa manje impresivne izvođače kojima kompletira ostatak line-upa! Tako će se 16. i 17. kolovoza, na Martinskoj u Šibeniku se uz najavljene headlinere Arrested Development, Valid & DJ Head te Bad Copy pridružiti i ONI te još 16 imena! To su redom: 40Industry, One II Many, Phat Phillie, DJ BeroZmay, DJ Noki Nole, DJ Odie, Re:tro flava, Antebiotik, Brat & Mali Japanac, Mleeksah, Bars, Grooveplayaz, Pećo, Bolest, D-Boe te Nvnzen!

PREACH THE RIČ otkriva i svoj ovogodišnji plakat, koji je kao i prošle godine, djelo Marka Svrake, umjetnika iz Šibenika. Posebno je jedinstveno to što je plakat u potpunosti crtan ručno.

S otkrivanjem cijelog line-upa cijena festivalskih ulaznica iznosi 55 eura, dostupne na linku te na prodajnim mjestima (fizičkim i online) platformi Entiro te Core Event. Svaki posjetitelj koji kupi festivalsku ulaznicu ima mogućnost korištenja kampa na lokaciji. PREACH THE RIČ također je dio posebne ponude “Martinska 2024. akcija dva festivala plus sedam dana lokacije!” Paketi festivalskih ulaznica s ljetovanjem između festivala dostupni su na poveznici.