Predstavljamo vam prvi po redu singl „Krokodilske suze“ s albuma „Samo za odlikaše“ osječkog repera Lesa koji će ugledati svjetlo dana na jesen ove godine u izdanju agencije „Lesinger media“. Kao i uvijek Les priprema iznenađenje s mnoštvom dobrih stihova i bitova za koji će dostojno naznačiti njegov povratak na hrvatsku hip-hop scenu.
Les je i u svojem prethodnom albumu „ Mačka je ubila znatiželju“ obradio pjesme s tematikom teorija zavjera pa je u tome stilu nastavio i sa singlom „Krokodilske suze“, gdje govori o obmanama, ljudskim marionetama i neistinama koje nam se plasiraju i koje nas okružuju no Les, kao alternativu, nudi ljubav i razumijevanje.
Glazbu za najavni singl „Krokodilske suze“, potpisuje DaMental, a mix i mastering je radio Raul Peica. Snimljen je i video spot za istoimeni singl koji ovih dana treba biti plasiran u medije.
Suradnja s brojnim drugim kolegama iz glazbenog biznisa okrunili su projekt „Samo za odlikaše“ – Osječki studio 2122, zbog snimanja ovoga albuma, ugostio je hip-hopere Duplog, 3kija, Kandžiju, Shomyja, Sokola, BullDovla, Toxa i Traktora a glazbu su radili Marion Cobretti, DaMental, NMC, Svrle, Kid, Raul, Cibura.