Knowhere2run – Domaća Rabota (Album Stream)

Producentski tim iz Podgorice Knowere2Run predstavlja kompilaciju “Domaća Rabota”. Todor Tadić i Marko Ćaćić su glazbeni i producentski tim Knowere2Run studija, na ovom izdanju predstavljaju 20 potpuno novih pjesama urađenih u suradnji s raznim crnogorskim izvođačima.

“Domaća Rabota” nudi muzički put kroz različite dimenzije hip-hop zvuka i urbanih utjecaja. Ovdje ćete pronaći bogat spektar vokalnih stilova, koji se smjenjuju i na unikatan način predstavljaju svoje priče kroz svaku pjesmu. Svaka numera na albumu je glazbeno putovanje, s modernim zvukom koji se lako upija. Od ritmičkih i zaraznih traka koje vas tjeraju da se pokrenete, do emotivnih introspektivnih priča koje idu duboko – “Domaća Rabota” donosi raznolikost i kvalitetu na posebnom nivou.

Kao gošće imamo nove dame na sceni: Jutro i Kurgashian, koje donose frešake i energične nove ženske glasove. Pored veterana Dede iz Who See klape, Sivila i Randoma imamo i sonični povratak Džej Džej Okoča ekipe kao i mnoge druge, nove glasove izvođača koju su već neko vrijeme prisutni na sceni (Poetik, Lerdifon, Necke, Dobbla Galiot, Ronaldo Maximum, Skoveche i Riki između ostalih).

Ova kompilacija ne predstavlja samo izazov za uho, već i za razmišljanje. Ona postavlja Crnu Goru na kartu suvremenog urbanog zvuka i šalje jaku poruku o kreativnosti i inovaciji koja se rađa putem kolaboracija u ovom dijelu Balkana. Budite otvoreni za “Domaću Rabotu” jer ovo je više od običnog kompilacijskog albuma.