Hip-hop and House throwback party @ Sofascore Bar

• 24.03.2023 •

Tri kolektiva, šest performera i minimalno 8 sati kvalitetnog čaganja na tvrde beatove i bass linije naših predstavnika elektronske i hip-hop scene.

Tako je, nismo se krivo izrazili. Za vas smo pripremili muzikalno putovanje koje počinje na Hip-Hop peronu 420.

Vaši šoferi i kontrolori su domaćini iz West Jam kolektiva.
DJ Jazz će za vas pripremiti podlogu tvrdom, old skul repčugom od zapadne obale do našeg nam balkana pa i svojih beatova iz kućne radinosti.
MC Majstor Alan kao pojačanje će uz Jazza premijerno za vas predstaviti muzičke novotarije sa svog prvog studijskog albuma, dok će nakon premijere, za naše uzvanike biti organiziran i OPEN MIC.

Po redu vožnje, na prvoj stanici presjedamo na „groove trans“ bus te dižemo brzinu sa našim Groove Playaz-ima- Toni Tonz i Zub, koji već prepoznatljivo režu scenu svojim crossover-ima između tvrdog O.G. Hip-Hopa , Rn’B-a, House-a…. A tu i tamo se pronađe koja brža nota na track listi.

Kada smo spomenuli tvrđe i brže, time smo već dobro pripremili floor i osoblje za treću i završnu etapu našeg putovanja.
Predajemo baklju ekipi iz House Controle-a.
Skols voli groove, i to znaju svi. Stoga nije pretjerivanje kada kažemo da će za vas pripremiti pravi plesnjak koji će ritmom varirati od Disco-a preko House-a do Tech House-a i Deep Tech-a.
Što idealno radi pripremu za BekSpin-ov takeover zadnjih dva sata zamišljen kao proper zakucavanje na kraju dana. Tracklist će biti građen iz Deep Tech i Tech House foldera.

Isto tako, želimo najaviti poseban cijelovečernji popratni program našeg „in house“ umjetnika i pripadnika West Jam pokreta, Medo (Jure Ereš). Medo će za Vas pripremiti malu izložbu svojih crteža, čijom kupnjom po simboličnoj cijeni od €5 podržavate našeg umjetnika, pokret, te omogućujete daljnju organizaciju ovakvih i sličnih događaja.

START: 20:00h