GIR Se Pridružuje Tvrdom AQUALIVE i Blackout Hip Hop Programu

Na petak 06.05. Aquarius klub u suradnji s Blackout Hip Hopom organizira večer posvećenu striktno hardcore rap zvuku. Kao što je najavljeno, aktovi poput grupa ONI i HRAM, te tvrdokorca Noti Limun, predstavit će svoje glazbene radove u mjestu čiji je prostor nekoć bio ground zero za domaća rap imena koja su naposljetku postala osnova hrvatske hip-hop scene. No, već iznimno heavyweight postava dobija dodatno pojačanje – kolegu iz Dubrave koji je svojom vještinom, iskustvom i prepoznatljivim stavom kreirao hvalevrijednu reputaciju.
Tu je riječ o GIR-u, nekad poznatom po imenu Geralt Iz Rivije, koji se kao timski igrač i solo akt odavno dobro pozicionirao na mapi. EP-em poput Rawno Iz Rivije, odličnog kolaboracijskog projekta Od Pješaka Do Rakete, ili prvog solo albuma GOAT, GIR je postao jedan od sinonima zagrebačke hip-hop scene koji uključuje vrhunski wordplay i tvrde puncheve, ali i motivacijske lajne inspirirane osobnim životnim iskustvom. Iako zalazi u hardcore rap skupinu, stilovi svih najavljenih imena se ipak značajno razlikuju, tako da možemo očekivati zbilja dinamičan hip-hop događaj koji se zbog sticaja okolnosti dugo nije dogodio. Uz spomenute repere, DJ-evi Phat Phillie i re:tro flava upotpunit će događaj ništa mekšom selekcijom domaćih i stranih bengera.

Karte su i dalje dostupne u predprodaji preko Entrio ticket servisa po cijeni od 50 kuna, a ako ih do tad ostane, moći ćete ih kupiti i na ulazu za 80 kuna. Ostale informacije možete ispratiti na Facebook događaju.