Masta Ace & Marco Polo Live @ DVA OSAM (Preach The Rič Promo Party)

Event Start Date:
19/06/2024
Event End Date:
20/06/2024
Event Venue:
DVA OSAM (Zagreb)

Zagrebački promo party PREACH THE RIČ festivala neće biti ništa manje ekskluzivan. U srijedu 19. lipnja, u klub DVA OSAM dolazi Masta Ace, američki reper i producent iz New Yorka. Opisuju ga kao “jednog od velikih, čistih, njujorških MC-ja”, ovog veterana i Eminem je više puta naveo kao uzor kojem se divio na umijeću pričanja. Veza Masta Acea i Hrvatske traje još od 2001. kada se preko Phat Phillieja upoznao s radom domaćih producenata. Ace je ubrzo odabrao raditi s Kooladeom, s kojim je surađivao nekoliko puta u karijeri, njihova pjesma “Beautiful”, s Aceovog albuma “Long Hot Summer”, postala je underground hit i hip-hop klasik. Masta Ace je 2001. i prvi put nastupao u Zagrebu, a u Hrvatsku se rado vraća. Da je veza s lokalnom scenom jaka, dokazuje i suradnja s Frenkijem, kojem su Ace i Phat Phillie gostovali na pjesmi “Živili”, koju je producirao Edo Maajka. Masta Ace zarepao je i na Gibonnijevoj pjesmi “Toleranca”, a pojavio se i na njegovom velikom koncertu u Ciboni.

Masta Ace već dulje vrijeme surađuje s Marcom Polom, kanadskim producentom s njujorškom adresom. Iza sebe imaju dva zajednička albuma, a posljednji “Richmond Hill” (2024.) promoviraju na europskoj turneji. Dvojac iz New Yorka dolazi u organizaciji Blackout Hip-Hopa  i Pozitivnog ritma.

Ograničeni kontigent ulaznica po Early Bird  cijeni od 20 eura za nastup Masta Ace & Marco Polo na PREACH THE RIČ promo partyju, dostupan je OVDJE. Nakon što se prodaju, cijena ulaznice će biti 25 eura. Ako ih ostane do koncerta, cijena ulaza na vratima bit će 30 eura.

 

Masta Ace & Marco Polo – Hero (ft. Inspectah Deck)