Emisija Blackout skinuta iz programa Radija 101

https://blackouthiphop.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/blackout_radio_zagreb11111111111.jpg

Odlukom novog glavnog urednika Radija 101, gospodina Željka Matića, emisija Blackout skinuta je iz etera Stojedinice nakon 17 godina emitiranja.
Pratite Blackout Blog te iz prve ruke saznajte novosti vezane uz emisiju. Trenutno pregovaramo sa nekoliko ZG radio stanica gdje se možda Blackout uskoro preseli.

Hvala svima za support!

Phat Phillie

11 thoughts on “Emisija Blackout skinuta iz programa Radija 101

  1. Velika steta i sramota. Ne vjerujem da se nekako nije moglo izvesti da BlackOut ostane u programu.
    Nadam se da cim se nacin upravljanja ovim radijom promjeni da ce BlackOut biti ‘back’, good luck bro’.

  2. apsolutno los potez i veliki gubitak za hiphop fanove kao i protagoniste.

  3. Veliki gubitak. Al treba nastaviti, ne predavati se. Velika podrska .. poZz !

  4. Ovo je vijest, stvarno katastrofa. Hoce li ovako ukinuti i ostale zanrovske emisije s ostalim glazbenim stilovima? Izgubice dobar dio slusatelja ubijedjen sam sa ovim cinom. Sta se desava sa ostalim terminima, Phat Fridayz npr? Nadam se da ce se naci rijesenje na nekoj drugoj radio stanici pa da se prebacimo. Phil potpuna podrska od mene i ocekujem da te slusam bar jos 17 godina.
    Sto se mene tice ja ne slusam iz tog razloga koji se navodi jer te klubove koji se spominju i privatne partyje (a slusam vec 17 godina) i onako ne mogu da posjetim jer zivim daleko od Hrvatske.

  5. svjesno ubijaju kulturu,slusam je od pocetka znaci,i sad sam otisao u east slavoniju,tocnije ilok,hvala bogu nakon nekog vremena su i net ovdje osposobili i slusao sam je i ovdje dalje,a sad sto sad,umjesto da idemo naprijed mi u hr trcimo natrag,za popizdit,nekad smo slusali radio i pili pivo sad gledamo kako to sve dobro umire,blackoout 00,pozz ekipi blackouta i zelim im da sto prije osposobe flow na nekoj drugoj stanici(koja naravno ima net streaming)

  6. A daj nemoj me jebati…nemos to raditi…suport iz Vukovara/Bum Squad DJz

  7. pa stvarno ovo nije humano, mogli su nas sve u zatvor potrpati kao da smo zločinci.promiču slobodu i polako ubijaju sve što ona jest.ne vjerujem da se takvo što može dogoditi.Phillie imaš punu podršku svih nas.samo znaj koliko je ljudi iza tebe.

  8. a da potrazite termin prije osam sati?mozda se cuda pocnu desavati i u pol bijela dana

Comments are closed.