Connect Feat. Mayer & Mario Bevanda – Moje Pjesme

NAKON šest uspješnih singlova s posljednjeg albuma “U drugom stanju”, grupa Connect izbacila je još jedan video broj za “Moje pjesme”. Spot je sniman prije gotovo dvije godine, ali nije bio završen zbog nedostatka snimljenih materijala koji su ukradeni.

“Naime, redatelju spota Danijelu Tipuri je tada bila ukradena kamera u kojoj je bila kazeta s većinom snimljenog materijala, što nas je spriječilo u završavanju video spota. Budući je pjesma imala jako dobar airplay i sami smatramo da je jedna od najkvalitetnijih na albumu i da zaslužuje bit popraćena slikom, odlučili smo skupiti sve snimke s naših live koncerata kako bi montažu priveli kraju”, pojašnjavaju Connectovci.

Dečki iz benda dodaju kako je spot dokumentarnog karaktera, a ujedno i posljednji spot s kojim zatvaraju priču oko albuma “U drugom stanju”.

“Pjesma je napravljena u suradnji s izvođačima iz susjedne BiH, reperom Mayerom i Marijom Bevandom r’n’b&soul pjevačem. Nastala je prije četiri godine i tada je bila zamišljena i snimljena u klasičnom hip hop aranžmanu”, kažu. Budući da pjesma nije našla mjesto na njihovom prvijencu “Prvo pa muško”, Connectovci su joj podarili novi aranžman i uvrstili je na drugi album. Režiju spota potpisuje Phatphinger production.

Via INDEX.HR