Brozskva Inline Hip Hop party vol. 2

• 02.03.2023. @ DC Rojc (Pula) •

Rolleri stari i rolleri mladići iz Broskve pripremaju vam još jednu ekskluzivnu hip-hop hooray zabavu u prostoru SUPA – DC Rojc! Tko se sjeća prošlogodišnje zabave u Kotaču zna o čemu se radi, a tko na neku foru ne – evo ukratko:

Broskva je Pulski kolektiv oldhead in-line rollera koji vrte te kotačiće još od kraja devedesetih i mladih nada – direktno sa verta! Kao banda su se sakupili još 2015. davne te promoviraju in-line kulturu začinjenu tvrdim hip-hop zvukom! Ovom prilikom za vas su pripremili promociju novog videa Svena Buršića a nakon toga hip-hop all nighter – strictly vinyl style! 

Tko vrti? Pazi ovo! 

DJ Kool S – lokalna njuška, majstor funka, hip hopa, jazza, salse, i ostalih grooverskih ritmova. Obolio odavno od vinyl Fevera, na nastupu će te ga naći sa glavom u kutiji punoj rijetkih 45-ica. Vrtio je svoje ljute funk ploče na većini žanrovskih festivala i partija po Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji i Srbiji. Član je odveć već kultnog kolektiva Kopaj Ovo te Hrvatske Funk Konferencije. 

DJ SunnySun – vješt DJ i producent naš gost iz daleke in egzotične Ljubljane. Poznat po svom jedinstvenom umjetničkom izrazu ukorijenjenom u sirijskom i hrvatskom naslijeđu. Više od 15 godina u svojim eklektičnim setovima kao iz šale spaja House, Hip-Hop, soul i funk sa sideom brakebeata i Electra. 
Na svoj glazbeni put u džunglama Slovenije započeo je kao mladunac od tek 14-godina, stasao je kao emcee, a utjecaji albuma poput “Experience” od Prodigyja i “36 Chambers” od Wu-Tang Clana doveli su ga do istraživanja beatmakinga i pretraživanja kutija s jazz, funk, soul i disco pločama bivše Jugoslavije. Uz to je i producirao beatove za značajne jugoslavenske rap izvođače. 
Kao osnivač BigNose dućana s pločama u centru Ljubljane, Sunny podržava alternativnu kulturu, te je pokretač DJ Telovadnice, pružajući radionice za mlade up-and-coming DJ-e. Njegov najnoviji projekt, Sahareya, suradnja s mlađom sestrom, osigurala je ugovor s čuvenom berlinskom etiketom City Slang – watch out for this one! 

BIG POOKIE aka 207 – Notorious S.H.O.N.E. kad ti ne peče najbolji burger ili jeftino renta fridž, naš lokalni matador BIG POOKIE vrti opaku glazbenu selekciju! Zna se tko stari znalac Hip-Hop kulture, a uz to svjetski priznat Dubstep producent i još legenda drugog najpopularnijeg sporta sa loptom. Pazi od boom-bapa 90ih, preko dirty southa, do novijih zvukova – Muzički slam dunk u skoro svim aspektima – nemreš ga gledat sa visoka i da hoćeš! 

U 22h projekcija novog videa Svena Buršića, a od 22:30h – Za gramofonima DJ SUNNYSUN, BIG POOKIE aka 207 i DJ KOOL S.

Upad je 7€.