Blackout Hip Hop Preuzima Swanky Monkey Garden

BLACKOUT HIP HOP SWANKY TAKEOVER

? najbolji domaći Hip Hop DJ-i
? kokteli powered by Belvedere Vodka
? fina klopa by Jack’s Wings & Things
? fashion by Ulice Original
? čaganje uz super muziku
? najcool ekipa

DATUM: SUBOTA, 01.09.2018

VRIJEME: 18h – 02h

UPAD: FREE

Link do Facebook Eventa

 

Tvoji domaćini taj dan biti će:

PHAT PHILLIE
Voditelj kultne emisije Blackout Radio i osnivač Blackout Hip Hopa, svojim likom i djelom, ali i kontaktima koji sežu daleko izvan granica Balkana, Phat Phillie odavno je prestao biti samo figura na hrvatskoj hip hop sceni. Nekadašnji dečko iz kvarta, danas je jedan od organizatora Fresh Island Festivala koji već nekoliko godina za redom zasluženo nosi titulu jednog od najposjećenijih glazbenih festivala na našoj obali.

CHILL
Je jedno od najvažnijih imena Hip Hop i klupske scene u Hrvatskoj. Nastupao je rame uz rame sa nekim od najvećih Hip Hop imena koja su došla posjetiti Hrvatsku. Dobitnik je i tri HHUnity nagrade za najboljeg hrvatskog Hip Hop Dj-a.

MARVEL
Zagrebački hip hop producent koji je surađivao sa legendarnim Redmanom te Boot Camp Clickom iz New Yorka. Za DJ pultom među brojnim klubovima je svirao u Swanky Monkey Garden te je jedan od rezidenta u Čudnoj Šumi Bolesne Braće.

SINKE FRESH
Spaja različite žanrove kroz koncept i priču, s filozofijom selekcije koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ljepši spol obara s nogu.
U Swanky Monkey Garden-u organzira tematske večeri: Bob Marley, J Dilla, Cali Vibe i Soul Picnic.

Rezerviraj stol za sebe i svoju ekipu na mail bar@swanky-hostel.com

Vidimo se u subotu!