Alejuandro Buendija & Sinovi Večeras Live Na Radiju 808

U nedostatku koncerata uživo, privremeno smo primoreni zadovoljiti se snimkama nastupa najdražih nam izvođača na YouTube-u ili iz osobne arhive. Da bi nam se čar pravog nastupa još više približila, organizacija Magic Box krenula je s realizacijom online koncerata sa cijelovečernjim žanrovskim miksom. Danas, na datum 30.01.2021., red je na četvrtom izdanju na kojem ćete imati priliku ‘zasurfati’ online glazbenim vodama hip-hop, techno, jazz, reggae, rock, synthwave i ostalih sjajnih žanrova koji se često protežu kroz festivale i koncerte, zabavljajući mnoge.

„Jedan od najboljih hrvatskih kantautora i britki društveni kroničar Saša Antić kao Alejuandro Buendija stiže u pratnji benda Sinovi predstaviti svoj novi solo album Škrinja, ponajbolji domaći izvozni proizvod na sceni elektroničke glazbe Petar Dundov stiže s novim singlom izdanim za Proton Music, HUB 385 će u “svemir” lansirati Chui kritički hvaljen i nagrađeni svemirski jazz rock sastav, toplinu Kariba i Jamajke gdje su nedavno nastupili donose Brain Holidays, pioniri reggae glazbe u Hrvatskoj, na reggae tragu ali s afro-soul ethno-beats harmonijama stiže autentična i neposredna Aklea Neon, a basist i pjevač grupe Igralom Dimitrije Simović predstavit će svoj novi projekt Dimitrije Dimitrijević i friški album Čar-pitanje.“

Livestream će biti dostupan na YouTube kanalu Radija 808, dok za ‘realnije’ koncertno iskustvo bit će omogućeno putem Zoom aplikacije kojom organizatori ostvaruju direktnu interakciju s izvođačima. Za one koji su zainteresirani za takav vid iskustva, sve što moraju uraditi je da pošalju naznaku „Online koncert #4“ na email pr@pozitivanritam.hr, te u tekstu maila navesti imena izvođača koje žele gledati tj. slušati. Uz to će korisnici Zoom aplikacije biti u prilici gledati tonsku probu, ali i ispratiti virtualnu prezentaciju izdavačke kuće PDV čiji će tim prisustvovati događaju, uz ekipu iz Pločnika koja će pićem opskrbljivati žedne gledatelje dostavama na adresu na području Zagreba.

Satnica:

18:10 – Brain Holidays
19:10 – Dimitrije Dimitrijević
20:10 – Chui
21:05 – Aklea Neon
22:05 – Alejuandro Buendija & Sinovi
23:00 – Petar Dundov

Facebook event ispratite ovdje.