50 Cent i Busta u Zagrebu za Samo Tjedan Dana!

Nagrađivani reper, televizijski producent i glumac Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent, 17. listopada stiže u Arenu Zagreb, u sklopu velike svjetske turneje “The Final Lap Tour”! Ulaznice za zagrebački koncert su skoro rasprodane, a uz hip hop velikana – Bustu Rhymesa na pozornici Arene Fiftyju će podršku dati i američki pjevač i producent Jeremih.

Turneja je krenula u srpnju u Salt Lake Cityju, i nakon 50 rasprodanih datuma u sjevernoj Americi prošli je tjedan stigla u Europu gdje je od 40 najavljenih koncerata zagrebački jedini koncert u regiji. “The Final Lap Tour” turnejom 50 Cent slavi 20 godina od izlaska svog albuma prvijenca “Get Rich or Die Tryin’” jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u povijesti. Produkcijski vrhunski audiovizualni spektakl s pirotehničkim efektima, plesačima, velikim video ekranima u koji je uključeno preko 200 ljudi trajat će skoro četiri sata.

Cijelu “Get Rich or Die Tryin’” turneju 50 Cent će “odraditi” u društvu svog velikog prijatelja Busta Rhymesa. Jedan od najboljih hip hop tekstopisaca, poznat i po svom jedinstvenom vizualnom stilu, Busta Rhymes nominiran je za Grammy nagradu čak 12 puta. Uz njega, na europskom dijelu turneje, “50 Centovoj karavani” pridružit će se poznati pjevač i producent Jeremih. Ovaj ostvareni autor već je sa svojim prvim singlom “Birthday Sex” i debitantskim albumom “Jeremih” poharao američku Billboard ljestvicu 2009. godine. Iste je godine i potpisao za kultnu hip hp i r&b izdavačku kuću Def Jem Recordings. Od tada je Jeremih objavio još dva albuma; “All About You” i “Late Nights”, osvojio mnoštvo nominacija i nagrada, pisao pjesme za glazbenike poput Nicki Minaj i Kanyea Westa te je poznat po svom senzualnom r&b vokalu i glazbenom obrazovanju.

Ostalo je još vrlo malo ulaznica za ovaj hip hop spektakl, a mogu se kupiti putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima.