Massa – Sve Je OK (Album Stream)

Nakon izdavanja prošlomjesečnog feel-good bangera “Feels Right” i vala pozitivne energije, Massa je objavio debut album „Sve je OK“!

Uz vrhunske glazbenike oko sebe, Massa je zakopao duboko i iznio deset tematski različitih pjesama. Introspektivnih, veselih, tužnih, povrijeđenih, socijalno osvještenih, borbeno nastrojenih… Ovaj MC, autor i trubač prošao je uzduž i poprijeko kroz svoje iskustvo i podijelio ga s ljudima.

Album je nastao u suradnji s mnogim glazbenicima od kojih je dobar dio spomenut na prethodna tri singla, dok ćete kroz glazbeno putovanje otkriti neke nove, odlične goste.

Massa nije samo glazbenik s zaraznim pjesmama, on je pravi multitasker! Osim što gradi solo karijeru, ovaj svestrani umjetnik stoji iza organizacije upravo održanog uspješnog Požega Urban Festa #3.

Massa je također dio rap-rock ekipe Detmeć, čiji je socio-(anti)politički album prvijenac “Na Rubu” ostavio trag na sceni. U drugim ulogama, Massa uskače u ulogu trubača u Big Band Požega – jednom od najboljih amaterskih jazz orkestara u Hrvatskoj, ili pak u plesne cipele disco-funk benda Electric Corn.

O albumu je uvijek teško govoriti, ali Massa kaže: „“Sve Je OK“ je vožnja jednog 35-godišnjaka kroz prošlost, sadašnjost i budućnost. Osvrt je to na misli, greške, strahove, procjene, sretne trenutke i sjećanja, ljude oko sebe, prijateljstva, glazbu i ljubav. Ovaj solistički album više je okrenut odrastanju, sazrijevanju i sebi nego okolini, iako se ne bojim propitkivati svijet oko sebe. Pozitivne pjesme i dalje odražavaju ideju – ne izgubiti dijete u sebi, dok one sporijeg tempa i teže glazbe naglasak stavljaju na teže, životne teme u kojima se svatko može pronaći.“

Nakon tri izdana singla, najavljujeni album je tu kako je i obećano. Bez usporedbe s ostalima, ovo je album za one koji nisu okrenuti samo lakim temama, riječi su im bitne, a glazba im se ne može „podvaliti“ bilo kakva. Uz YouTube, album možete provjeriti i na streaming servisima na ovom linku.