Guess The Groove – Music Quiz

• 30.05.2024. @ Debeli Dabar •

Pripremite se za glazbeno putovanje na koje vas vodi novi glazbeni kviz – “Guess the Groove” – pub kviz sa party vibeom!

Sam kviz baziran je na “sample based” muzici, odnosno njenim korijenima i cilj mu je preko originalnih sampliranih pjesama otkriti koje pjesme, među kojima su i neki od najvećih hitova zadnjih desetljeća unutar raznih modernih žanrova, iz njih nastale.
Nakon uspješno održanog warm-up partyja u kojem smo dali naslutiti što da očekujete, u četvrtak 30.05. čeka vas prvo službeno izdanje ovog glazbenog natjecanja koje će uz rješavanje pitalica biti prošarano i DJ setovima Grooveplayaza i Marvela. Ukratko, očekuje vas:

Hrpa top muzike.
Prilika za testiranje vašeg glazbenog znanja dok pokušavate prepoznati izvođače slušajući pjesme koje su ih inspirirale.
Super cuga po super cijenama.
Nagrade za najveće znalce.

Nema veze jeste li strastveni ljubitelj glazbe ili samo tražite dobar provod četvrtkom – na “Guess the Groove-u” vam neće biti dosadno!

Glazbeni kviz, koji će se održati u baru Debeli Dabar u Jurišićevoj 19, počinjati će u 20h i za upad će trebati izdvojiti 6€. Kotizacija za sudjelovanje u kvizu je 12 € po ekipi – free shot po glavi uključen (broj članova po ekipi je minimun jedna osoba a maksimum tri).

Prijave za kviz možete poslati u DM na jedan od sljedećih Instagram profila:
@grooveplayaz.crew / @zub_grooveplaya / @marvel_zgb / @debelidabar