Zagreb Street Art Festival 2024

Event Start Date:
19/09/2024
Event End Date:
22/09/2024
Event Venue:
Grad Zagreb (Hrv)

Zagreb će dobiti novu dozu kreativnog šarma sa najnovijim izdanjem Zagreb Street Art Festivala. Od 19. do 22. rujna, posjetitelji će imati priliku iz prve ruke vidjeti unikatne radove umjetnika iz mnogih dijelova svijeta. Program festivala, osim izložbe raznolikih umjetničkih dijela, uključuje slikanje uživo, upoznavanje umjetnika, paste-up radionicu, kao i besplatnu street art turu kojom će nas provesti jedan od pionira hrvatske grafiti umjetnosti, Leon GSK.

Blackout-ov DJ Phat Phillie će također sudjelovati u festivalu. U petak, 20. rujna, uz Mega Blast Breakdance Crew, pomno odabranim setom će dodatno zagrijati atmosferu i pružiti posjetiteljima još jednu izuzetno kvalitetnu umjetničku predstavu. Dan poslije, u subotu 21. rujna, za dizanje atmosfere pobrinut će se hrvatski DJ i grafiti artist, Lunar. Neki od gostujućih umjetnika 2024. godine su ALDAM (Italija), TERP (Švedska), 0036Mark (Mađarska) i RNST (Francuska).

 

Za detaljan raspored događanja, više o samom festivalu, kao i besplatan pdf katalog, posjetite službenu web stranicu festivala

 

Zagreb Street Art Festival 2023 Recap