• 05.10.2024. @ DEPO Klub •

U subotu, 05.10.2024., u zagrebačkim klubovima DEPO i SUPER SUPER (Radnička 27) održati će se drugo izdanje D’n’B United-a, najvećeg okupljanja drum’n’bass scene u Hrvatskoj. Ove godine ćemo imati priliku slušati čak 55 izvođačica i izvođača iz svih krajeva Hrvatske, a pridružiti će im se i nekoliko izvođača iz regije. Neki od njih su već neko vrijeme u “glazbenim mirovinama”, mnogi su još uvijek aktivni na sceni, dok će nekolicini ovo biti prvi javni nastup. Uz bogati glazbeni program, ove godine proširuju ponudu, pa su organizirali i brojne radionice.

Radionice će se održavati u klubu SUPER SUPER s početkom u 14 sati kada kreće radionica glazbene produkcije pod vodstvom nagrađivanog DJa i producenta Minimalista iz osječkog kolektiva Koturaljke. Minimalist će sudionike radionice upoznati s procesom stvaranja autorske glazbe i demonstrirati kako napraviti pjesmu “od nule”. Nakon toga, u 16 sati slijedi radionica za organizaciju evenata koju će voditi Zmayo, organizator Pistolera, jednog od najdugovječnijih partyja u Hrvatskoj. Zmayo će prisutne uvesti u svijet organizatora glazbenih događanja i podijeliti svoja znanja i iskustva iz dugogodišnje karijere. Za kraj smo spremili DJ radionicu koja počinje u 18 sati pod vodstvom BonToni ja, turntablista iz zagrebačkog Groove Playaz kolektiva. BonToni će nazočne upoznati s opremom, početničkim tehnikama DJ-a, kao i prvim koracima scratching i beat juggling tehnika.

Večernji program koji je raspoređen na tri floora kreće u 21 sat u klubovima DEPO i SUPER SUPER, a cijeli line-up možete provjeriti na službenom Facebook eventu D’n’B Uniteda.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 15 eura za party ili 30 eura za party i radionice. U slučaju da ostane još ulaznica na dan eventa, na ulazu ćete ih moći kupiti po cijeni od 20 eura za party ili 40 eura za party i radionice. Svi sudionici radionica će na poklon dobiti i limitiranu D’n’B United majicu kratkih rukava, koju neće biti moguće kupiti u slobodnoj prodaji. Ulaznice su dostupne putem Core Event sustava.