˝Lajtmotiv˝ ponovno poprima nove zvučne oblike

oni

Nakon par hrabrih pojedinaca koji su probili led objavom svojih uradaka , došao je red i na nove remixeve. U međuvremenu je AC3PO objavio remixirani album u potpunosti i time ostavio svoj pečat na ˝Lajtmotivu˝ , a pritom je možda i obeshrabrio mlade uši koje su se pripremale na remix zbog izrazite siline koju donosi samo slušanje albuma.

Prvi koji je podijelio svoje remix nakon kratkog zvučnog zatišja je Flowdeep, a na repertoaru za remixiranje u njegovoj kreativnoj radionici bila je ˝ Manjača˝. Stvari je dao malo melankoličniju atmosferu od one na originalu.

Sljedeći na redu je Smogart , Leo iz grupe Cold Snap . Riječ je o nešto drugačijem remixu stvari ˝Rudnik˝ u kojoj je prigušivanjem glasova i uvođenjem instrumentalne pozadine stvorio ozračje na koje smo inače navikli kod metal bendova.

Sajkoslav je se također odlučio remixirat ˝Rudink˝, no njegov uradak je dosta drugačiji od onog kojeg je odradio Smogart. Ovaj remix stvara atmosferu kao da se nalazimo u video igrici, ali nekoj veselijeg karaktera. Kada bi morali definirati na što nas podsjeća ovaj prizvuk definitivno bi se moglo reći da se slušanjem ove stvari stvara dojam prolaženja levela u igrici na GameBoy-u.

Nešto melankoličniji oblik pjesme ˝Sve najbolje˝ nastao je u radionici Mate Parlova. Uz melankoličnu melodiju Mate je uspio pozadinskim igranjem zvukova zadržati bengersko raspoloženje.

Iz radionice The Real One Productionz došao je posljednji uradak, a to je remix stvari ˝Okupacija˝. Ogrnuta novim muzičkim ruhom stvar je poprimila dosta mekši oblik, odnosno iz same muzičke pozadine ne može se zaključiti da će se na njoj pojaviti tvrdi liričari iz grupacije ONI.